Massy ferguson gaat staan

Bij mij op stage hebben ze een mf 8220 een beer van een trekker alleen heeft deze het probleem dat i tijdens het achteruitrijden tegen de bult op in de 5 of 4 volgas ineens gaat staan het is dan net of die door de koppeling gaat.
nu hebben we de dealer er al bij gehad en die heeft hem doorgemeten. nu heeft hij het even niet maar ze weten het ook nog niet wat het jkan zijn,
iemand hier ervaring mee wat het eventueel zou kunnen zijn?

dus nogmaals de dealer is erbij geweest en die weet het ook niet nu kijken we of de mecatrac verder komt

Deel dit topic

Reacties

TheFendtDriver
Komt de dealer niet verder? onze dealer zoekt in elke situatie een oplossing voor ons
NHtvt135
Als het een beetje dealer is vind die een oplossing.
maikwolsink
Jah die is er ook mee bezig en die zal vast wat vinden maar het gaan mij er meer om of ander tfanners dit probleem herkennen en waar het aan lag
Wimsumar
Beste MaikWolsin: Ik zit te denken dat op het moment dat de trekker "de helling van de bult'' op rijdt ( en daarmee het olieniveau ook scheef komt), de oliedruk op de lamellenpakketten in de versnellingsbak wegvalt.
ramrod
In 4 of 5 achteruit? Is het een powershift?
maikwolsink
@ramrod

jah is een ful powerchift met 8 achteruit en 18 vooruit
MF6480
Koppelings sensor wil ook nog wel s bij mf..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0