Verzekeren van een Massey Ferguson 135

Beste leden,
Ik ben sinds kort eigenaar van een Massey Ferguson 135, ik ga deze gebruiken om mijn paarden weides te onderhouden en om af en toe eens een oldtimer show mee te pikken. Maar nu moet ze nog verzekert worden maar welke verzekeringen hebben jullie en wat raden jullie aan?

Deel dit topic

Reacties

b-loc
Woon je in België of Nederland?
Maarten p
@b-loc ik woon in België
z6911
Ik heb mijn trekker met een 1-nr plaat verzekert , dan kan je ,mag je maar dan met een O- nr plaat.
Klein Rot
Pauls
Je hebt geen rode nr plaat (deze is voor boeren & boeren in bijberoep) veronderstel ik, dan kan je best een normale 1 nrplaat aanvragen, en geen O nr plaat, met de O nr plaat mag je geen werken uitvoeren, of iets in de hef hangen enkel om naar old timer shows te gaan. Normaal gezien kost het ook niet super veel, voor 150 a 200 € zou het moeten kunnen. Heb je alle velden aan de boerderij, en moet je niet over de straat om normale werken te doen, en kom je enkel op straat om naar de oldtimer shows te rijden, dan is een O plaat voldoende.
Freggel
Met een oldtimer auto (met O plaat ingeschreven) mag je aanhangwagens trekken. Waarom zou je dat met een oldtimer tractor niet mogen? Je mag er alleen geen bezoldigde arbeid mee verrichten, maar voor de hobby een aanhanger erachter of iets in de hef zou geen probleem mogen zijn.
+2
Pauls
@Freggel Vraag het aan je verzekeringsagent, die zou je de uitleg kunnen geven die ik een paar jaar terug heb gekregen ( dat van hierboven ) en je zal versteld staan, moest je een keer iets meemaken, hoe goed de verzekeringen er proberen onderuit te komen om iets uit te keren, dit zijn geen liefdadigheidsinstellingen.
Maarten p
Ben vandaag eens naar mijn verzekerings agent geweest, en hij rade mij zoals pauls een gewoon nummerplaat

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0