Radio aansluiten hoe in oldtimer? Help

Hallo allemaal vraagje. Ik ben mijn fendt 105ls aan het opknappen. Maar ik had er een oude radio in zitten en die heb ik er uit gehaald. Maar nu wil ik een nieuwe maar hoe moet je dat aansluiten. Ik had een radio met aparte plus en min aansluiting antene en al. Maar de nieuwere zitten heel veel draadjes en die kan je wel in de auto makkelijke installeren. Maar trekker weet ik niet ik moet gewoon los boxen er op aan kunnen sluiten en plus en min. Maar hoe zit dat met al die draadjes welke is voor wat of hoe kan ik dat werkend krijgen alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

deerejohn
Google weet bijna alles
blauwe tractor
Zoooooooooooo makkelijk:
google.com/search/…
Kees2030
Appeltje eitje
Huuuuub
Een schema is zo gevonden, dat is het probleem niet.
Ik heb zelf in mijn unimog een iso stekker gemonteerd, dan kun je later de radio ook weer makkelijk vervangen voor eventueel een andere.
Kabels zijn normaal gecodeerd wat je waar op moet aansluiten, jij hebt dan alleen massa, geschakelde en constante plus nodig. en 2 of 4 luidsprekers.

kabeldirect.nl/iso-aansluitkabel-universeel-32-9x1…
+1
Deutz1455xl
Zwart min, rood plus, geel aan/uit voor contact maar die kun je wel aan rood vastmaken als er een uitknop op je nieuwe radio zit. Heb je 2 van dezelfde draadjes dan zijn die waarschijnlijk voor de boxen. Alle andere draadjes zijn voor volumebediening etc op het stuur, maar dat heeft jou fendt 105 niet volgensmij 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0