Illustratie van:

Massey Ferguson 3050 - Aftakas spaar eco stand inschakelen

Ik heb pas een mf 3050 gekocht nu wil ik gaan maaien maar ik krijg de hendel van de spaarstand niet van 2000 toeren naar 1550 toeren. Is daar een handigheidje voor?

Deel dit topic

Reacties

David Bakker
Het wil wel eens helpen als je aan de aftakas stomp draait .of een paar keer de hendel heen en weer bewegen .
RobVolvo
Gebruik je hem vaker? Als dat niet het geval is is de kans heel groot dat je kabel verrot is. Gebeurd vrij vaak bij de oudere MF's, doordat ze de kabel niet zo mooi weggelegd hebben vind ik zelf. Voor het mooie is de kabel iets te lang waardoor het einde hoger staat als de bocht die de kabel maakt, dus vocht blijft in de bocht hangen en kan er niet uit lopen, het resultaat kun je dan wel raden... 😅 Bij meer gebruik heb je daar dan niet zo gauw last van. 😉
rickboer blija
Kabel moest bij onze 6180 ook vervangen worden, daarna was het opgelost

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0