Mc-Cormick D 320 - Hoeveel hydrauliek olie?

Aangezien mijn 320 hydrauliek olie lekt draaide is straks de vuldop, rechts van de stoel, los. De olie stond tot aan het randje. Kan dit teveel zijn?
Bulldog-LT

Reacties

mestyle
Op peilstok staan merktekens dit is je niveau is het meer dan is het teveel
Bulldog-LT
@mestyle raar, want er zit geen pijlstok aan. Het is een grote ronde geribbelde moer, die ik met de water pomptang los moest draaien. Ik dacht de vulopening. Zit er nog een pijlstok ergens anders?
mestyle
@Bulldog-LT

Daar zit normaal je filter onder geloof dat voor filter wisselen je 3 boutjes moet losdraaien. Er moet een moer met een soort dopje zitten(dat is ook de ontluchting) zit wat verder naar achter. Deze moet losdraaien en daar moet een peilstok aanzitten
+1
Bulldog-LT
Ja klopt helemaal. Dank je.
mestyle
@Bulldog-LT allemaal gelukt ?
Bulldog-LT
Ja, Mestyle, meteen de filter schoongemaakt. Moet alleen nog de lekkage op zien te sporen.
mestyle
@Bulldog-LT

Je verbuik e hydrauliek olie ?
Bulldog-LT
Ligt aan het werktuig wat eraan hangt. Heb mijn zware grondbak verkocht en een lichte, gegalvaniseerde aan geschaft. Dan lekt ie een stuk minder olie.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!