Illustratie van:

Guldner A2K - Motor revisie

Hallo,

Ik heb een A2KS waarvan de motor rookt. Nu zou ik daar graag iets aan doen, alleen weet ik niet waar te beginnen. Ik heb een duitstalige A2L handleiding gevonden met algemeen onderhoud tips maar daar zal ik niet ver mee komen vrees ik. Kan er iemand me op weg zetten? Eventueel met een kopie van een onderhoudsboek? Alvast bedankt.

Groeten uit Hove, Belgie
Bruno

Deel dit topic

Reacties

wiltie63
Je zuigerveren kunnen versleten zijn maar er zijn nog veeel meet oorzaken waardoor hij kan roken
bpop
Ik heb een reparatiehandleiding gevonden en besteld. Ook in het Duits, dus het vertalen zal meer iets tijd vragen dan de herstelling -).
Het is misschien wat voorbarig, maar waar kan ik dan Guldner onderdelen vinden?
Fokke
Hoe ziet de rook eruit ? En word deze minder, meer of anders wanneer de trekker een tijdje gedraaid heeft. Start de motor goed of juist slecht ?

Is de koelvloeistof schoon (geen olievervuiling erin) ?

Is verder het gloeisysteem in orde ?

Onderdelen zijn grotendeels verkrijgbaar via Granit Parts en de onderstaande adressen.
teile-service-michel.de/
fedderke-ersatzteile.de/gueldner-ersatzteile.php/
wiltie63
Ik weet het niet zeker maar een verkeerd afgestelde dieselpomp kan je tractor ook hard laten roken of een raar geluid laten maken. Maar ik zou niet zelf aan je dieselpomp gaan zitten draaien of je moet er al verstand van hebben

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner A2K ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!