Illustratie van:

Massey Ferguson 390 - mechanische versie

Hallo,

Ik zoek dit type tractor, 2e hands, voor schoonfamilie in Ethiopie. Het moet een 4 wiel aangedreven zijn en een mechanische versie, geen electronische. Een electronische versie is niet praktisch in Afrika, zegt men tegen mij (ik weet helemaal niets van tractoren). Wie kan mij aan een adres helpen waar ik deze versie kan kopen? Alvast bedankt voor uw hulp.

Met vriendelijke groet,

Johan Albers

Deel dit topic

Reacties

anoniem
Waarom moettie naar Afrika dan? wat moettie daar doen?
dennis fordson
Hiervoor bestaat de website marktplaats.nl
Wimsumar
Beste Johan Albers: Er zijn gespecialiseerde trekker-exportbedrijven/handelaren die je waarschijnlijk verder kunnen helpen.
Onder andere:
Koop van der Wal in Bant.
Beukeveld Wieringerwerf.
Vemo in Drenthe.
Kij op google: google.nl/search/…

Andere T.F.-ers zullen nog wel wat namen aanvullen.
Fendt926Driver
Kijk even op heustractors.com/ staan 2 390 4wd op 1 met en 1 zonder kabine beide met 4wd. kunnen ook export regelen. zet even woonplaats bij jou account zodat we de dichtsbijzijnde dealer voor jou opzoeken.
Fendt926Driver
Op tractors-and-machinery.com/ bij powersearch 390 intypen. weet je ook vast een beetje prijs 9500 voor de goedkoopste en 24000 de duurste. Vraagprijs is niet koopprijs maar bent in de goede richting
casejxu
Vraag bij beukeveld die doen nl ook veel export

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 390 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3