International 624 - Sputtert bij hoge toeren

Hallo,
Als ik met mijn inter 624vvol gas rijd begint deze te sputteren. Als ik maar 3/4gas geef doet hij dit niet. Dit deed hij opeens. Heb de trekker nu 1jaar en hij had dit anders nooit voor. Wat is volgens jullie het probleem? Verstopte brandstoffilters? Timing van de brandstofpomp? het stoort enorm als de baan opwil.
Ik hoor het graag.
MVG jelle

Deel dit topic

vanheule

Reacties

+1
Arrie94
Te weinig brandstof waarschijnlijk idd. Kan ook zijn dat er vuil in de tank zit. Als de tank een keer bijna leeg geweest is kan dat de oorzaak zijn. Je zou hem dan vanaf het filter terug kunnen blazen met de compressor.
vanheule
@Arrie94 had mn tank al eens gedemonteerd en gereinigd omdat toen dat wel het probleem was maar nu was het opeens terug dus wss branstoffilter?
labella
@vanheule zou kunnen en ik zou ook de leiding naar de tank doorblazen.
Klein Rot
@vanheule
Het beste is het hele systeem schoonmaken van de tank tot aan de brandstofpomp en de filters vernieuwen. En van alle leidingen het flexibele deel goed controleren of ze door ouderdom niet dicht geknikt zijn. Banjobouten controleren of er moet ergens een zeefje inzit dat vervuilt is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!