Illustratie van:

International 453 - Een vraag m.b.t. bij bouwen van hydrauliekventiel.

Ik wil graag twee dubbelwerkende hydrauliekventielsegmenten bij bouwen tegen het enkelwerkend ventiel. Weet iemand waar ik deze segmenten kan bestellen? Heeft er iemand dit al eens opgebouwd?

Deel dit topic

Reacties

MFPOWER06
Als ik het goed begrijp wil je dus een dubbel werkend ventiel opbouwen

dit is eigenlijk redelijk simpel je moet een persleiding hebben in dit geval bijvoorbeeld jou enkelwerkend ventiel en een drukloze retour en daar tussen moet een ventiel blok
Corne S
@MFPOWER06

Volgens mij begrijp jij hem verkeerd. Jouw oplossing is er ook 1, maar hij wil tegen het bestaande ventiel 2 dw ventielen aanbouwen. Pers en retour en overdruk beveiliging is er al.
Corne S
Dan kom je op zoiets uit: kramp.com/shop-nl/nl/…

Geen idee of dit type 3 of 4 standen heeft (zweef).
Inclusief afdichtingsringen / bouten ga je richting 500 euro ex. Dan komen er slangen etc bij. Waarschijnlijk is een los ventielen blok goedkoper.
Fast Eddy
@Corne S

€500,- ???? Zo`n blok die je er tegenaan zet heb je al voor +- €150,- met slangen en koppelingen en klein materiaal zat ik op iets van €250,-/€275,-
+1
Corne S
@Fast Eddy

Hij had over 2 ventielen ipv 1;).
Fast Eddy
@Corne S

Oh ik zie het. Niet goed gelezen.😊
+1
Ron-624
@Corne S @IHCdriver
Als ik er vanuit mag gaan dat het enkelwerkendventiel gemonteerd zit bij de versnellingspook

Dw ventiel
schlepper-teile.de/de/traktorteile/…

Draadeindsetje, universiveel is goedkoper
schlepper-teile.de/de/traktorteile/…=

O-ringen
schlepper-teile.de/de/traktorteile/…

En dan nog een paar hydrauliek slangen en koppelingen.

(klik om te vergroten)

Zo zou het dan moeten kunnen
+1
Bakker S
Waarom bouw je niet een apart ventielblok op het spatbord? Je zet hem tussen de persleiding die tussen het ventiel en de hef zit. Werk super. De koppellingen zitten rechtsreeks op het ventiel.. Kosten? Ventielblok had ik al. 4 x koppeling 30eur. Plus een stukje slang met koppelingen. In totaal nog geen 100 euro kwijt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 453 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0