Mannesmann Demag compressor seperaatfilter

Ik heb een Mannesmann demag sc-70-ds staan die ik eigenlijk wilde slopen voor de Deutz 913 motor, maar nu blijkt dat de compressor gewoon goed werkt. Ik zoek een nieuwe seperaatfilter alleen ik kan nergens documentatie van deze machine vinden om zodoende achter het bestelnr te komen. Kan iemand mij hier mischien mee helpen?

Deel dit topic

Reacties

R Bouwmeesters
Ik heb hier voor mijn eigen SC-7 met 912 motor ook naar gezocht, en kon daar ook niks van vinden.
Ik kon op het oude filter nog nummers vinden, en daarmee een nieuw filter besteld.
Het typenummer voor de sc7 staat op de foto, misschien dat je afmetingen kunt vergelijken.

(klik om te vergroten)

Seperatiefilter SC7
Zoek eens op de website van Mann filters, die hebben een rubriek met olie separator filters.
Ben ik een tegen gekomen toen ik zoek was naar een olieseparator filter voor mijn Grassair schroefcompressor, die ik overigens nooit gevonden heb.
Arucamba
@Bouwmeesters bedankt voor de foto, ik kan het inderdaad eens onderzoeken. Het ligt dus niet aan mij dat er vrij weinig informatie te vinden is over deze machines. Ik heb de filter nog niet losgehaald omdat het nu nog werkt. Er zit geen olie meer in de seperatortank en ik denk dat dit komt doordat de seperaatfilter al heel lang niet meer is vervangen en olie doorlaat in de.luchtstroom. Overigens best bijzonder dat er hydrolische olie in moet. In mijn andere compressoren moet echt specifiek compressorolie.

@Ford Ik kan idd ook ens op de site van Mann kijken, bedankt voor de tip. Ik heb hier trouwens ook een grassair schroefcompressor staan die ik nog moet laten draaien. Staat al 8 jaar dus hoop dat t allemaal nog wilt werken, maar daar heb ik een seperaatfilter voor besteld bij grassair zelf. Heb je daar al gekeken? Het is wel een stuk duurder maarja als er niets anders te vinden is dan blijft er weinig over.
@Arucamba
Bij Grassair kan ik hem nog altijd aanschaffen, Grassair koopt hem ook bij Mann in.
Welk type Grassair schroefcompressor heb je?
Arucamba
Ik moet even kijken welk type het is. Het probleem was dat er water bij de olie kwam. De olie werd melkachtig. Hij is bij het oud ijzer belandt incl de koeldroger. Ik heb hem toen maar meegenomen want er staat ook maar 800 uur op de teller. Vond het wel de moeite waard alleen ben er niet aan toe gekomen. Welke heb jij?
@Arucamba
Ik heb de Grassair S11.10 4 kw schroefcompressor.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN