Illustratie van:

Miedema Landbouwwagen - Oploop rem systeem werkt niet

Het oploop rem systeem werkt niet er mist van alles weet iemand hoe dit in elkaar zit?

Deel dit topic

Reacties

fendt2
Heb dit weleens bij de hand gehad. Maar de vraag is niet echt duidelijk misschien eens een paar fotos maken om alles wat duidelijker te maken.
GerritZ
Werkt de handrem wel?
+1
KlaasM
Er zit op de remas een hevel die bedient moet worden op het moment dat het trekoog inschuift. Misschien kun je bij een andere wagen gaan kijken hoe het zit? Of een foto plaatsen inderdaad. Iemand heeft vast wel een vergelijkbare wagen staan
+1
MaxxuM4ever
Wij hebben ook zo’n wagen, alles zit vast volgens mij maar het zit er nog wel op, dus mocht je foto’s willen, maar daar zijn er nog veel van hier op tractorfan ook in concour staat volgens mij.
Oké ik zal foto's maken! er zit weinig op er hangt wat onder maar er zijn geen kabels naar de wielen en de handrem, dat krijg ik wel weer klaar maar er zit op de trekstang een veer vlak achter het trekoog die drukt tegen een hevel aan maar geen idee hoe dat moet werken!
+1
fendt2
@timmerwerken-baron de hevel moet weer verbonden aan de bediening op de achteras. Aan dezelfde kabel/ketting kan ook de handrem weer vast gemaakt. De hevel op de dissel heeft ook weer een pal voor achteruit rijden. Het valt niet mee om met een miedema fusee wagen achteruit te rijden maar de rem blokeert dan in iedergeval niet.
+1
Als er iemand een foto heeft hoe het er uit ziet als alles werk zou dat super zijn

(klik om te vergroten)

Type is AC 30 1960 3 ton

(klik om te vergroten)

+1
GerritZ
Ziet er mooi uit@timmerwerken-baron
+1
fendt2
@timmerwerken-baron foto lukt even niet mijn camera is kaput. Het is bij mij ook anders. De heveĺ zit bij mij op het scharnier van de dissel. De stang waar het trekoog aan zit is langer.
Bij deze wagen komt het niet uit als de dissel van hoek verandert. Hoe het orgineel is geweest kan ik helaas niet mee helpen.

Ps. Bij mij kan de dissel niet op de grond. Hij blijft recht vooruit. Of omhoog. Dit is bij deze wagen misschien ook de oplossing. Dan kan de kabel naar de remmen gewoon verbonden worden.
@fendt2 oké ja dat snap ik inderdaad als hij stuurt dan trekt hij op de rem denk ja!
+1
fendt2
Ik zal morgen even een foto maken. Met een camera hoe het zit bij mij.
fendt2
fendt2
@fendt2 He dankjewel! zit met een ketting zelfs, is inderdaad weer anders maar lijkt er wel veel op!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de miedema Landbouwwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0