Farmers Defence Force VIDEO: Vlog van Mark - Historisch zege op de plannen van Schouten.

Historische zege! Schouten heeft de eerste slag verloren. Nu de rest nog! Strijders bedankt voor jullie geweldige inzet!

Deel dit topic

Reacties

+9
Kringloper
De Agrarische sector heeft een club als FDF gewoon nodig!
Woutertje77
@Kringloper ja vast, dat kun je wel zien als je z'n filmpje kijkt😂
Rodeo clown
@Woutertje77 nee met meepraten en een reddingsplan toe werpen als de minister door de mand begint te vallen .Daar worden we wijzer van.
+3
Weidezicht
@Kringloper zeker ook nodig, maar ik denk dat nu ook wel bewezen is dat een legertje deskundigen en een koppel goede advocaten ook nodig zijn. Ik ben er van overtuigd dat zondet het kort geding, de maatregel niet ingetrokken was. Dus de juridische weg is een dure, maar wel effectief. We hebben zoiets als stikstofclaim en staf hard nodig. We moeten ook de media bombarderen met het echte verhaal, bijvoorbeeld ook hoe carola liegt over het intrekken van zo n maatregel.
+4
cs-agrar
Kalm an jongens, deze is binnen, maar het is nog niet klaar... 1-1-21 is er ook nog een voermaatregel gepland..
+2
hans1980
@cs-agrar Optoeren dan!
Nevergiveup
@hans1980
Agenten en ME zitten met smart te wachten op die gezellige dagen met de agrariërs. Ze gaan nu ten onder aan andere zaken :

telegraaf.nl/nieuws/1685483788/…
+3
radium45
Dat mensch pakt hoe dan ook de landbouw. De industrie en Schiphol, daar blijft ze wel met de vingers vanaf.
+1
jammermaarhelaas
@radium45

Volgens mij staat ze onder controle van het ministerie, dat zie je prima aan hoe het ministerie haar laat blunderen (bijvoorbeeld kalverfraude) en als ze dan onzeker genoeg is om zich te laten drillen, dan word ze gered, want Rutte wil zijn periode volmaken.
En zie nu het rapport van Wageningen universiteit waarachter ze zich nu verschuild. Dat er op het moment waarop ze de voermaatregel introk een dikke dagvaarding op haar bureautje lag, want de boeren laten zich nu niet met een kop koffie en een mooi verhaal afschepen, zal denk ik de reden van terugtrekken zijn. Ze had anders publiekelijk voor schut gestaan. Nu blijft het beperkt tot een aantal mensen in de landbouw die het door hebben.
+3
KlaasM
@jammermaarhelaas Ze heeft zich dr mooi uit weten te redden. tenenkrommend hoe ze voor de camera stond te kakelen. Een ding is voor mij wel duidelijk. Als er niet geprotesteerd was in welke vorm dan ook had ze dit gewoon door laten gaan. Alle actie hebben hier aan bijgedragen.
+1
Melkweb
Meneer heeft zijn camouflagekleding al aan, hij is er klaar voor.
+3
Jannus
Quote Reactie van @Melkweb:
hij is er klaar voor.

vind het mooie mensen die recht voor de raap zijn echter als ruwe diamant werkt het in de politieke arena wel iets anders maar het houd de gelederen wel scherp en daarom verdient mark ook enige steun omdat we dat op deze momenten nodig hebben om onder uit die beerput tegen de gladde wand op te kunnen kruipen

en we zijn al een jaar bijna op weg 😅😉

🔱🔱🔱

+1
jammermaarhelaas
@Jannus

Precies, gewoon zoals hij is, geen autocew, geen blaadje met tekst, geen mediatraining.
+1
Jannus
Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
geen mediatraining.

Dat is het grote manco van hem,Jeroen Vermaanen was daar veel beter in en daarom worden de woorden van Mark ook als radicaal genoemd omdat ze niet gepolijst zijn en ruw overkomen en daar kan het publiek niet mee omgaan omdat we een partijenstelsel hebben waar degenen die de grootste menigte te bekoren de koers gaan bepalen ook al ben je de grootste clown van het land en heb je de langste houten neus.
Woutertje77
@Jannus of omdat ie gewoon een domme schreeuwer is? Snap werkelijk niet wat sommigen hier in zien, eerste beste klimaatactivist zegt toch meer zinnigs?
+7
Weidezicht
@Woutertje77 Hij is in mijn beleving niet dom. Uiteraard kunnen dingen soms beter en anders, maar hij heeft wel de spirit bij velen losgemaakt. Een flink bedrijf runnen en dan ook nog doen wat hij het laatste jaar allemaal gedaan heeft, is heel wat anders dan hem incognito hier een beetje afzeiken woutertje.
Woutertje77
@Weidezicht tja, ik zou de toekomst van ons bedrijf niet aan zijn visie en denkkracht toevertrouwen
Rodeo clown
@Woutertje77 aan wie zou jij dat wel toevertrouwen?
+3
Jannus
Quote Reactie van @Woutertje77:
ik zou de toekomst van ons bedrijf

Als je alleen maar bang bent voor je eigen bedrijf zou ik je niet graag als belangenbehartiger van onze sectoren zien want je zou alleen maar voor je eigenbelang daar zitten
+2
weurding
@Woutertje77 toekomst en visie van jou bedrijf moet je ook in eigen hand houden, echter kunnen anderen je wel van pas komen om de spelregels zo in te kleuren/ beinvloeden wat jou kan passen/ voordeel op kan leveren
+11
Kringloper
@Weidezicht De beste stuurlui staan ook in dit geval weer aan de wal. Iedereen weet het beter en heeft een grote bek, maar doet niks. Mark steekt zijn nek uit voor de sector, dat sommige dingen beter kunnen zal best, maar hij doet het toch maar!
+1
Jannus
Quote Reactie van @Weidezicht:
Hij is in mijn beleving niet dom

Hij is ongepolijst en en direct en schakelt snel door de bal snel rond te tikken en toont leiderschap op direct en gelijk nivo waar de meesten eerst de kat uit de boom kijken,denken teveel na en handelen te traag,ik mag dat wel want hij is niet bang om op zijn bek te gaan, echter het vraagt op de langere termijn wel iemand die wel weet om te gaan met zijn hartstong
Jannus
@Woutertje77 domme schreeuwer? meer zinnigs?

Als je met vraagtekens schrijft dien je af te vragen in hoeverre je zelf hebt leren nadenken
+1
Rijkuil
Mark is een pure zuivere ruwe bolster
Eerlijk en recht door zee
Anderen snappen da niet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
26
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
3.220