Illustratie van:

Iseki TL 1900 - Versnellingshendel 2e versnellingsbak afgebroken

Bij mij is de hendel afgebroken die de Hoog, middel, laag versnelling instelt. Deze is afgebroken net aan de binnenzijde van de versnellingsbak. Het onderdeel is niet meer te krijgen (Nederland, Duitsland en in Japan gevraagd). Optie is namaken of wellicht heeft iemand nog een ander idee? Een slooptrekker vinden van hetzelfde type is nog niet zo eenvoudig.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Rechter hendel is afgebroken. Heb daar nu een bout ingedraaid om deze in een versnelling te zetten zodat de trekker nog wel gebruikt kan worden.

Reacties

iantx1500f
Kun je de as eruithalen?

Lijkt me dat je er wel wat aan kan afdraaien om er een verlengbus op te lijmen

Waar woon je ergens
Misschien handig als iemand in de buurt je kan helpen
proxima1
Zal niets anders opzitten dan het te laten namaken of het stuk dat er nu nog inzit ,er uit halen de afgebroken stukken wat afslijpen , dan aan mekaar lassen en dan laten afdraaien tot op originele dikte van de as.....
frammi
Gat boren, draad tappen en dan een bus waar je een schakelstang aan last met een bout er aan vast draaien.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TL 1900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN