Illustratie van:

New Holland 1900 - Afstelling beukerplaat / messen

Wij zijn onze new Holland 1900 hakselaar aan het klaar maken voor de mais oogst alleen een vraag hoever moet de Beuker plaat van de messen staan. Zit bij deze machines aan de onderkant van de kooi gemonteerd

Deel dit topic

Reacties

+1
chris-hoste
Eigenlijk zo dicht mogelijk om een goede kneuzing van de korrels te verkijgen. Voor zover ik nog weet, mag die een paar mm verder staan achteraan dan vooraan. Hoe dichter, hoe meer vermogen dat vraagt. Daarom kan je opteren om die in het begin een paar mm van de messen te zetten en die later dichter te zetten. Vroeger zetten wij die bijna tikkend tegen de messen en dit na een paar keer herslijpen terug bekijken. Vooral de kwaliteit van het produkt bekijken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 1900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN