Illustratie van:

Joskin Silagewagen - Probleem met tractie .

We hebben een joskin 20-38 silagewagen met tractie. het probleem is dat als de tractie moet trekken in vooruit dan schiet ze door. in achteruit heeft ze dit probeem niet. nu hebben we net de versnellingsbak uiteengehaald en hier is nergens iets aan te zien. het is een strobbe s88 en het zijn MAN assen. iemand hier ervaring mee of dat weet hoe we dit kunnen oplossen? alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

Jan mf6465
Ik vermoed dat daar een soort klauwkoppeling inzit wat moet doorslaan als je sneller rijd dan dat de wielen van de wagen draaien als de tractie opstaat. Ik denk dat je dat eens goed moet nakijken of er niks aan te zien is. Mss een paar foto’s plaatsen van de boite als ze open ligt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Silagewagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN