Illustratie van:

Massey Ferguson 3090 - Chassisnummer voor de keuring

Wie weet waar ik het chassisnummer bij een massey fergusson 3090 kan vinden?
Ik heb dat nodig voor de keuring

Deel dit topic

Reacties

mfrijder
Deze staat op het typeplaatje op de rechter bedieningsconsole.
deze kun je lezen door het glas van de rechter deur. (of de deur opendoen natuurlijk)

serienummer bestaat uit een letter en daarachter zes cijfers, als voorbeeld A114003 (deze is van een MF 3050)

(klik om te vergroten)

Fendttrisixfan
@mfrijder voor de keuring moet men ook het chassisnummer dat in het chassis zelf geslagen is ook zien, dus alleen dit plaatje is niet voldoende
mfrijder
@Fendttrisixfan Als deze trekkers dat ook al hebben weet ik niet zeker anders zit dit rechts in het chassis recht onder de radiateur.
Fendttrisixfan
@mfrijder iedere trekker heeft zowiezo chassisnummer staan
mfrijder
Hier zie je plaats van het type plaatje

(klik om te vergroten)

Pauls
Voorlopig weet ik van enkele modellen de chassisnr staan, bij de 300 serie op de achterbrug vlak naast de rechter trompet of mss staat hij zoals mfrijder al zegt aan rechtervoorwiel op chassis onder omgeving radiator. Heeft de trekker frontlader of fronthef (gehad), dan kan het op hierop geslagen zijn en de origionele plaats overslagen met kruisjes, of overschilderd geweest door vorige eigenaar, heb ik ook al meegemaakt. Nr kan slecht leesbaar zijn door geprangd te hebben gezeten tussen chassis en plaat van fronthef of -lader. Andere plaatsen zijn me voorlopig niet bekend.
Fendttrisixfan
En als je hem echt niet vind kan je nummer er nog altijd zelf inslaan
mf6495driver
Ik heb dit probleem gehad bij de Claas arion, er is blijkbaar later een frontlift op gekomen. Daardoor zat het chassis nr. Achter de zijplaten van de frontlift. Ik heb er toen ook lang achter moeten zoeken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3090 en hebben de trefwoorden serienummer en chassisnummer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0