Zelfbouw Transportband - Aansturing dubbele hydraulische pomp

Hallo,

Ik heb een vraag ik heb een hydraulisch ventielenblok van 3 serieventielen. waarmee ik met het eerste ventiel een motor wil gaan aandrijven 2 kanten op met een pomp opbrengst van 20l/pm. nu wil ik met een schakeling de olie van een extra pomp inbrengen om de snelheid van de motor omhoog te brengen door deze bijvoorbeeld totaal 30l/pm te geven. maar deze extra olie mag niet door de rest van het serie ventiel retour dit moet dus gewoon 20L zijn. en er zal dus 10l eerder terug moeten naar de tank. Hoe pak ik dit aan heeft iemand misschien een schema? alvast bedankt.

Deel dit topic

RvanE

Reacties

pa
Driewegkraan er tussen bouwen
RvanE
@pa Ja maar hij moet de olie van pomp 1 samen voegen met die van pomp 2 elektrisch geschakeld zonder dat er een kraan of iets tussen komt.
MFPOWER06
Gewoon 30 l per min door alle 3 laten gaan is het makkelijkt en dan gewoon een smoorventiel tussen de 2 die 20 l moeten hebben
RvanE
@MFPOWER06 Dit is inderdaad het makkelijkst maar helaas geen optie.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Transportband ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!