Renault 56 - Hydrauliek pomp veertje waar hoort deze?

Hallo allemaal, ik heb de hydrauliek pomp van onze Renault 56 uit elkaar gehaald omdat deze lekt, nu is er een veertje waarvan ik niet weet waar deze hoort. Kan iemand mij helpen?
Bjorn Renault

Bijlages

(klik om te vergroten)

In mijn hand het veertje, weet dus niet in welk gat deze hoort

Reacties

davyke
Dit is niet de pomp. De pomp zit vooraan op de motor. Dit is een soort regel ventiel om de stand van de lift te bepalen. Heb het ook al eens uit elkaar gehad maar dat is al even geleden zodat ik niet direct kan zeggen waar dit hoort. Heb je enkel de bovenkant eraf gehaald? Ik zou zeggen. Bekijk elk gat dat open is en waar iets inzit dat kan bewegen (soort klepje of ventieltje) en daar moet het veertje in. Ik heb mijn Renault 56 ooit voor een klein prijsje gekocht met niet werkende lift. Met 1 rondelletje te monteren in deze regelblok heb ik deze hersteld en hij doet het nog altijd.
Bjorn Renault
@davyke oh, ik zal eens kijken of ik iets kan zien. Heb de bovenkant eraf gehaald omdat hij daar olie lekte
davyke
@Bjorn Renault hey, kan ik u persoonlijk mailen. Heb nog een tekening van dit onderdeel op mijn pc gevonden. Dan kan ik dat u eens doormailen moest het nog niet gelukt zijn.
davyke
Wat was het probleem omdat je dit gedemonteerd hebt?
zot van tt
In de bovenste opening aan de rechterzijde
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 56 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!