Onderdelen grondfrees Kubota S1000

Hallo allemaal,

Weet iemand waar je onderdelen voor een Kubota grondfrees S1000 kunt kopen. Ik kom Tarpan pro tegen op het internet, dat lijkt er op maar dat is het niet denk. Iemand ervaring ermee?
Robert_01

Reacties

GerbertXL
Op m'n ouwe werk was er zo'n freesje voor in een stal, er was iets mee en dat viel niet mee om te repareren, uiteindelijke een nieuwe (gebruikte) frees voor weining gekocht bij robert vijn in dronten. De beste man importeerde gebruikte minitrekkers per container vol en daar zat meestal zo'n frees aan en daar was niet zoveel interesse voor. Is al heel wat jaren geleden maar ik zou het eens proberen.
Robert_01
Bedankt voor je reactie. Ik ga even informeren
Rickhn
Tarpan pro is van vm service als het goed is. die hebben vast wel wat liggen denk ik.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!