Mc-Cormick D 436 - Informatie hefinrichting D436

Ik heb de handleiding voor de trekkerchauffeur gekocht en ook het werkplaatshandboek. Ik kan echter niets vinden over de hefinrichting. Welk onderhoud, welke olie enz. Is hier ergens een boekwerk over te vinden?
Alvast hartelijk dank.

Deel dit topic

Trekkervirus

Reacties

oldtimerfan
Een boek heb ik ook niet , ik heb gewoon bij de dealer langsgeweest die heeft me hydrauliek olie meegegeven ik denk dat er zoiets van een 10 liter op kan
koen-hanomag
Er is vanalles te vinden over de hef op internet, namelijk:

ihcparts.nl/documentatie-informatie/…
Als je kijkt bij het onderdelen boek van de hele serie staat daar de hef bij

tractorfan.nl/topic/98432/
En hier staat wat over de olie
Marc436
De olie moet HLP46 zijn, ik heb Mannol olie gekocht in duitsland, wat goedkoper via levoil. 20 Liter Mannol HLP ISO 46 Hydrauliköl DIN 51524 WDMA 24318 AFNOR 48600. Meteen even de filter vervangen (en het dekseltje goed afdichten met pakkingsmateriaal). Niet vergeten te ontluchten.
Boek van de drukkende hef heb ik digitaal als je interesse hebt, stuur maar een bericht.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!