Pottinger Torro - Hoe stel je de afschrapers af bij een Pottinger opraapwagen?

Afschrapers zitten te dicht op de rotor is er een manier om dat af te stellen of moeten ze vernieuwd worden? Staat niets over in gebruiksaanwijzing en dealer weet het ook niet.
Grazy

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

labella
Als de dealer het ook niet weet zou je het bij importeur duport kunnen proberen.
deJong
@labella is duport ook importeur jn de U.S.?🤭
+1
labella
@deJong oh sorry ik ging er van uit dat het in Nederland was, maar desondanks hebben ze hier misschien wel een antwoord op.
deJong
@labella

poettinger.at/landtechnik/download/…

pagina 53 staat niet veel bijzonders bij...
+1
CaseCS130
Meestal zit er een sleufgat waar de afstrijker zit vastgebout. Door hier in te schuiven kun je de afstrijker verstellen.
labella
@CaseCS130 dat lijkt mij ook logisch als ik de afbeelding zo bekijk maar het is zo niet te zien.
+1
CaseCS130
Bij de europrofi zit er inderdaad een sleuf in de strip die de afstrijkers vast houdt. Dus die bouten bovenop los, afstrijkers afstellen en weer vast.
Ik had er een foto van gemaakt maar toen ik doe wilde invoegen besloot tractorfan niet mee te werken en was de foto weer weg. En had geen zin er weer op te klimmen en zo'n bout er uit te draaien.
Grazy
@CaseCS130 Heb die strip er al een keer af gehad maar als je de strip verder naar achter zet druk je de afstrijkers juist meer op de rotor lijkt mij, en naar voren zitten ze losser, zal nog eens kijken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pottinger Torro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!