Deutz D4005 of Ford 2000-3600 ?

Hallo allemaal, ik ben nieuw op het forum, 54j uit België en wil mijn eerste tractor aanschaffen om als hobby deze volledig terug in zijn originele staat te brengen.
De bedoeling is om na het plezier van er aan te werken dat ik zondags eens een toertje tussen de weilanden maak dus niet echt om werk mee te verrichten.
Nu heb al wat zitten te kijken en kom uit op een Deutz D4005 of een Ford 2000 of 3600.
Welke tractor moet ik nu kiezen?? Dan bedoel ik welke zijn het makkelijkst om aan te werken en van welke kan je het makkelijkst onderdelen vinden. Ze zijn beide in complete en werkende staat maar vermits ik deze in showroomconditie wil brengen zal ik toch wat onderdelen nodig hebben.
Graag jullie mening en reacties 😄
Mvg, Johan

Deel dit topic

Reacties

Rick V
Het topic hieronder is ook van u?
Johan 1966
Oei heb ik dit dubbel gezet? Ik kon heel moeilijk inloggen en niet echt super handig met deze materie 😞

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0