Illustratie van:

Massey Ferguson 5445 - lichtje van dashboard

Hey,
we hebben thuis pas een mf 5445 gekocht van 2004, nu we waren vandaag het maisland ah bewerken en bij een te hoog toerental vermoed ik gingen er 2 lampjes op het dashboard branden.
1 ervan was een rode driehoek ad linkerzijde en het andere was een afbeelding waar een bleke druppel een zwarte druppel word ook op de onderste rij van de lampjes.
weet iemand wat hiervan de oorzaak en mogelijk ook de oplossing van ?

Groeten

Deel dit topic

Reacties

fanMF
Had je toen geen slippende koppeling? Als je dat hebt begint dat rooie lampje te branden of Als je teveel vermogen van de trekker vraagt dat die het bijna niet meer aankan en dat die dan bijna afsloeg?
De MF man
Neej neej dat is van de dikke filter op de achterbrug, of die zit verstopt of de sensor is slecht, dit is een veel voorkomend probleem
wimpke
Zou het ook niet kunnen dat er een probleem is met de koelvloeistof? en wat is dat van die dikke filter op de achterbrug waar kan ik die vinden?
HOOIJMAN
Nee olie filter voor bij het rechter achter wiel daar zit die bij onze 6465 dat is het zeker kun je zo een andere aan draaien stelt niks voor
Hadden wij ook bij de 6460, filter vol gruis oliepomp versleten, nog geen 2000 uur.
wimpke
Kan het kwaad als daar nog mee verder gewerkt wordt ?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5445 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!