Illustratie van:

Fiat 450 - Lawaai in aandrijving achterwielen,

Fiat 450 lawaai in aandrijving naar achterwielen.Heb(groot) tandwiel aandrijving wielen gedemonteerd dan aandrijving laten draaien zonder tandwiel.nog lawaai. heeft er iemand een tekening van de aandrijfas met remtrommel. Zit hier een lager langs de kant van de remtrommel?

Deel dit topic

Reacties

marcus 1
Ik heb een tekening gevonden van de aandrijving. alvast bedankt
+1
hverb
Hoi Marcus, een beetje laat, maar heb je het probleem op kunnen lossen? Ik zet namelijk met hetzelfde probleem, lawaai lijkt uit de eindvertraging te komen van het rechter achterwiel. Vooral rond de 2000 toeren in de hoogste versnelling. Dan beginnen ook de spatborden van de 450 wat te trillen.
Bert353
@hverb Hee, zie je, ik heb dat probleem ook met een 415.
maar tot nu toe eigenlijk geen serieus antwoord gekregen, alleen het advies er eens W140 (of hoe die aanduiding dan ook mag zijn ) op te zetten.
in plaats van 80W90.
Jij had het idee dat jouw lagers versleten zijn? in de zin dat er speling op zit?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN