Krijg toeterkabel niet door het stuurhuis heen

Beste mensen, ook na een avondje ploeteren krijg ik de toeter kabel niet door het stuurhuis van mijn McCormick D320 heen. Ik heb getracht van bovenaf lasdraad 0,8mm er door te prikken maar dat blijft ook steken voor het einde van de stuurbuis. Ik las een topic waarin al vermeld werd dat het een lastig klusje is.
Heeft iemand wellicht de gouden tip? mooie zondag nog....

Deel dit topic

Loev

Reacties

bartjuh
Flos draadje met stofzuiger erdoor zuigen?
(zeg ook maar wat)
Loev
@bartjuh dank je voor de tip. op zich een goed idee, echter het gaatje waar de draad uit moet komen zit onder het stuurhuis, kom je niet bij met de stof zuiger en andersom lukt ook niet zomaar.
Klein Rot
@Loev
Grote kans dat door roest de doorgang te krap is geworden. Probeer eens de lasdraad in de accuboor te zetten en de draad iets om te buigen aan het andere eind. Dan voorzichtig draaiend deze draad in de buis te duwen om de mogelijke roest weg te poetsen
Loev
@Klein Rot dank voor de tip, ga ik morgen proberen, weet jij of het gaatje precies in het hart zit en wat de doorsnede van het gaatje is?
Klein Rot
@Loev
Het gat zit in het midden van de buis. Doorsnede weet ik zo niet
+1
Loev
Het wilde niet lukken, toen het hele stuurhuis er maar even uitgehaald er loopt een kunststoffen buisje door het stuurhuis tot ongeveer halverwege de stuurbuis. Van onderaf het draadje ingevoerd en klaar is kees. Spul nu weer monteren. Bedankt voor alle tips.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden stuurhuis , claxon en toeter geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!