Illustratie van:

International 1055 XL - Servo werkt stroef bij warme hydrauliekolie en olieverlies

Wanneer de hydrauliekolie warm wordt (na half uur ongeveer), werkt de servo stroef en als ik rijd verlies ik olie langs de hydrauliekinrichting achteraan. Eens uitgezocht vanwaar dit zou kunnen komen, het is de afdichting tussen versnellingsbak en hydrauliek. Waarom lekt dit niet van in het begin en waarom gaat mijn servo stroef. Is er een verband met elkaar? De hydrauliek pomp is enkele jaren geleden vervangen door de vorige eigenaar. Er staat een frontlader op die geen probleem geeft wanneer de olie warmer wordt. Is het de orbitrol die raar doet?

Deel dit topic

Reacties

wotan2
Staat er wel een dubbele hydrauliekpomp op? Anders foto's plaatsen met alle relevante delen wil wel eens helpen om de oplossing te vinden.
@wotan2 hallo, er staat een dubbele hydrauliekpomp, foto's volgen, alvast bedankt
Corne S
Versnellingsbak en hydrauliek staan toch los van elkaar? Hydrauliekolie zit toch niet in bak voorraad?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1055 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN