Renault 681 hydro probleem

Hallo weet iemand hoe ik de hydro instalatie van een renault 681 kan ontluchten?Het volgende is het probleem ik heb alles vernieuwd olie, filters zelfs de hydro pomp,Maar de aangesloten voor lader wilt alleen langs zaam naar boven.Als ik de hef bedien gaat hij sneller.Weet iemand raad??

Deel dit topic

Reacties

Joop3
Zat de voorlader er al op, of heb je die er bij opgebouwd?
Als de pomp lucht aanzuigt, dan gebeurt er helemaal niets, zelfs niet langzaam. Hefvermogen e.d. is wel goed?
Originele pomp als vervanging, of imitatie?
john deere 7810
Of stuurschuif?
Wimsumar
Beste Limbo: Moesten olie, filters en pompen vernieuwd worden om zware vervuiling en/of schade aan het hydraulisch systeem?

Heb je de aanzuigfilter ( onder het vierkante plaatje wat tussen zitting en versnellingspook zit) ook schoongemaakt/vernieuwd?
limbo
Hallo. ja de voorlader zat er al op ,ook heb ik de aanzuig filter schoon gemaakt,omdat ik een lek had aan de hefarm (keerrring)heb ik de olie vernieuwd ook de pomp gaf weinig tot geen druk meer,er zit een bosch/rexroth pomp op geen imitatie. Waar kan ik de stuurschuif vinden?Als ik veel gas geef wilt hij naar een tijdje wel naar boven met voldoende hef vermogen
IH-Jansen
Is dat aanzuigfilter niet nieuw verkrijgbaar?
fiatfan
@limbo

stuurschuif is de hydr. hendel. Ik heb bij mijn renault wel eens gehad na een ruitbreuk dat er glasscherven op de stuurschuif lag, en daardoor kon mijn hendel maar een klein stukje bewegen, waardoor er dus veel minder olie doorkan
fiatfan
Ook het drukfilter van de hydr. vervangen? zit voor aan de neus onder de motorkap
pino
Je ventielenblok is inwendig lek waardoor hij lek verlies heeft(kan). Ventielen blokken staat los van de hef inrichting.
Heldern
Probleem hebben wij met onze 651.
Als onze trekker dus ook de olie warm is kun je niet sturen en niet meer hefen (Als je de heft laat zakken)
Zit nieuwe olie en nieuwe filters op.
En als we dan gaan ontluchten kun we weer 5 minuten vooruit.
Zit er zelfs al aan te denken om een nieuwe pomp erop te doen.
Maar weet niet waar precies het probleem zit.
Wimsumar
Beste Limbo: Werkt de hefinrichting (achter) wel naar behoren snel en krachtig?
limbo
Hallo allemaal,eerst de hef werkt naar behoren,Pino wat je zegd van dat ventileblok ,maar als ik de hef beweeg gaat de voorlader wel naar boven, ik zal de blok er eens af halen. ik neem aan dat er dan nieuwe ringen in moeten.Maar dat probleem heb ik voor de wissel van de olie nooit gehad.Ik heb er nu alles nieuw op, op de ventilen blok na Zelfs een nieuwe pomp a€600.
pino
@limbo De hefinrichting stopt ook niet als je de hendel van de voorlader bedient ? en als je de voorlader en hef tegelijk bedient gaat de hef dan ook langzamer dan normaal en de voorlader ook ?
pino
Als je 1,2,3 Bedient mag de hefinrichting niet omhoog gaan. als ie dat wel doet staat een stuurschuif half open, of is hij inwendig lek. en krijgt Nummer 4 wel olie voor de hef te bedienen.
limbo
Hallo Pino.nee als ik de voorlader bedien in samen werking met de hef gaat de hef niet langzamer.Maar ik heb zeerwaarschijnlijk een stuk van het probleem ontdekt.Een van de voorlader cilnders heeft maandag een probleem kenbaar gemaakt,er kwam nl olie boven door de cilinder door de keerring.Ik heb de cilinder uitelkaar gehaald en er is een oliekeerring stuk.Ik vermoed dat de cilinder zich eerst volgepompt heeft en toen pas druk is gaan opbouwen, ik heb bijde cilinders uitelkaar gehaald en wacht nu op onderdelen,ik hoop dat daar mijn probleem mee opgelost zal zijn.Anders haal ik de stuur schuiven eens uit elkaar, kijken of daar iets in kan vinden.Jullie horen nog van mij als dat het probleem is geweest.
limbo
Hallo, ik heb in de cilinders nieuwe manchetten in gebouwd.
Geen verbetering in het heffen,ik denk dat pino gelijk heeft,dat de stuurschuif lek is.Weet iemand een goed adres waar ik een stuurschuif kan kopen?.
Wimsumar
Beste Limbo: Voor reparatie-advies & onderdelen:

swustetractoren.nl/

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1