Ford 3000 - Elektrisch schema voor de verlichting + RICHTING AANWIJZER aansluiting

Waar kan ik een schema met aansluiting voor de RICHTING AANWIJZER vinden voor mijn ford 3000? heb nieuwe kabelboom maar die heeft geen aansluiting voor de richtingaanwijzer

Deel dit topic

Kurt.d

Reacties

Johan 1966
Ik weet het ook niet want ben op zoek naar een tractor maar omdat de Ford 3000 mij interesseerde was ik al eens gaan opzoeken wat één en ander onderdeel kost. Daarbij kwam ik de kabelboom tegen en zag ik dat er een apart stuk boom is voor de verlichting.... ik weet niet of dit je kan helpen?
monster 2012
Ik denk dat er 2 soorten kabelbomen zijn want de oude 3000 met ronde spatborden heeft deze optie niet en die met de 4 kante schermen is wel uitgevoerd met richting aanwijzers.
Kurt.d
@monster 2012 Bedankt om de reactie. Mijn Ford 3000 heeft 4 kante schermen. Als ik mag vragen waar heb je die kabelboom voor de verlichting gevonden? Bij Histoparts hebben ze de juiste niet.
monster 2012
Kurt.d
ik denk dat je Pit Parts in Willemsoord het beste kun benaderen hiervoor.
Kurt.d
Bedankt alvast, heb de vraag gesteld bij Pit Parts, wacht op een antwoord@monster 2012
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!