Ford 3000 - Hydrauliek leiding lekt

De hogedrukleiding van mijn 3000 is lek. Niet bij de pomp maar ongeveer naast het stuurhuis. Ik heb een nieuwe leiding gevonden op het internet maar deze Amerikaanse firma verstuurt niet naar Europa. Op Amazon lijkt alles uitverkocht.
Weet iemand hier een handelaar, nieuw of gebruikt?
Ergens heb ik ook gelezen dat er een slang gemaakt kan worden om de leiding te vervangen, iemand ervaring?

Deel dit topic

Willem Ford 3000

Reacties

+1
David Bakker
Je kan toch wel een leiding bestellen bij de dealer ? of anders maak je een nieuwe of een slang , de druk is niet zo gek hoog . dus dat lijkt mij geen probleem .
+1
basia
@RPCounty Kan je ook vast wel aan zo.n leiding helpen (Fa Pit ; Willemsoord )
+1
jammermaarhelaas
Als er geen nieuwe of gebruikte meer te koop is via een dealer of bijvoorbeeld @RPCounty, dan kun je ook met de oude naar een dealer gaan. Die kunnen dan aan de hand van de koppelingen die er aan zitten en de lengte van de buis eventueel een slang op maat maken en daar de juiste koppelingen aan persen. Vaak zijn dit JIC koppelingen, allicht deze ook wel.
Als je dit doet wel even van te voren goed kijken of er rechte of gebogen koppelingen (bocht van 45 of 90 graden) aan moeten zodat de slang goed zijn weg kan vinden.
Johan 1966
Ik weet niet van waar je bent maar hier in Antwerpen maakt men hogedrukslang zoals je wil op maat terwijl je wacht. Bedrijf is Central auto en zitten in de haven.
Krikke 3
@Willem Ford 3000 Het beste is een nieuwe laten maken . niet zo gek duur en snel gebeurd zoek even in uw omgeving naar iemand die dat doet .
Rustiko
Wij kunnen ook hydrauliek slang persen en hebben meeste maten en koppelingen op voorraad.

omgeving achterhoek
jammermaarhelaas
Gaat het hier om de hydrauliek persleiding van de oliepomp voor de hef en externe ventielen, of gaat het over de persleiding van de hydraulische stuurbekrachtigings-pomp?
mantaman
De buitendiameter is 13 mm, dik is geen gangbare maat, wat ook een oplossing is , om doormiddel van zachtsolderen de lekkage verhelpen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!