Kachel leiding international 955xl

Goeideavond
We zijn momenteel bezig met een 955 de cabine te wisselen.nu zijn we bij volgende probleem gekomen we hadden de cabine eraf gehaald maar de vorige eigenaar had de slangen en leidingen van de kachel niet meer op gebouwd.we hadden een cabine gekocht met de complete leidingen van de kachel alleen nu is het een beetje een probleem hoe de leidingen hebben gezeten.hoppelijk weet iemand van jullie hoe de leidingen hebben gezeten

Deel dit topic

Reacties

johndeere 2650
Geen idee hoe ze moeten liggen

(klik om te vergroten)

Bij mij liggen ze over de dieseltank. Tussen die verticale rand in het midden en die olieleidingen. En dan gaan ze via de rechterzijstijl omhoog de cabine in.
johndeere 2650
@tractorquintentje hoe zijn ze vast gemaakt? Want lijkt nogal los te liggen
johndeere 2650
@tractorquintentje heb jij toevallig een foto?
@johndeere 2650 je hebt pb

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0