Criminelen saboteren maïsoogst van boeren om schuur te gebruiken voor drugsproductie

Spijkers, bouten of stukken aluminium die aan maïsplanten worden gehangen. Deze maïsterreur is de schrik van iedere agrariër. Criminelen doen het bewust om zo boeren te dwingen om mee te werken aan het fabriceren van drugs op hun eigen erf.

Deel dit topic

Reacties

+7
Tom VB
Er zijn denk ik eenvoudigere en vooral duidelijker manieren om iemand ervan te overtuigen zijn schuur beschikbaar te stellen?
Nogal vergezocht lijkt me aangezien de loonwerker er meer last van heeft?
+7
roscho
@Tom VB Wat de reden is, is slechts een vermoeden, maar het is wel hoog tijd dat paal en perk wordt gesteld aan dit soort activiteiten. Het is de bijl aan de wortels van onze samenleving, we staan aan de rand van afglijden naar een land met wetteloosheid, dwang en corruptie.
+1
Tom VB
@roscho
Nou ik wil nou ook weer niet stellen dat bouten in een maisveld 'de bijl zijn aan de wortels van onze samenleving' en dat ons kikkerlandje daardoor afglijdt naar wetteloosheid dwang en corruptie.... Maar het is natuurlijk vreselijk k*t wanneer het je overkomt en er moet absoluut tegen worden opgetreden.
+1
roscho
@Tom VB Niet alleen die bouten, maar het is een van de vele verschijnselen waardoor ik de indruk krijg: drugsproductie, donder die vaten met afval maar in het bos; bepaalde kerken en feestvierders die lak hebben aan het corona-besmettingsgevaar; in de gezondheidszorg plotseling woekerprijzen vragen voor bepaalde levensreddende medicijnen, .... . Het een is erger dan het ander, maar al deze verschijnselen getuigen van een steeds meer asociale houding van bepaalde bevolkingsgroepen.
Tom VB
@roscho Ik snap je, ik zie het ook. Echter kan ik dit niet echt linken aan de genoemde bouten in een maisveld, die andere problemen zijn van groter aard en omvatten niet alleen NL.
+1
grös
@roscho
Moeten die lui toch zelf weten als ze denken dat de heer hen wel beter maakt, wie thuis wil blijven blijft toch thuis. Ik ga ook niet met een mondkapje van de action in de supermarkt lopen, of een potje alcoholgel beetpakken wat al 300 mensen die dag hebben vastgehouden, allemaal schijnveiligheid. En ik zie de link ook niet 1,2,3, om dat met drugsafval-dumpingen te vergelijken. Hennepteelt in maïs zie je hier al 10 jaar en heb er dit jaar nog niet over gehoord, grootste drugslab van Nederland is hier ook 10km vandaan maar dumpingen nooit gehoord, wel een mestdistributeur die met veel heisa werd opgepakt en een paar nachten in de cel moest omdat ze toevallig mest hadden vervoert uit het zuiden waar achteraf ook drugsafval/chemicaliën in bleek te zitten, maar dat is meer de onverschilligheid van de rechtstaat, en helaas heb ik daar ook geen goeie ervaringen mee.
+7
casev
Dit soort grappen hoor je door de jaren heen wel vaker. Eerder het werk van een zieke geest denk ik. Daarom maar beter niet teveel aandacht geven dit soort "grappen" want zulke zieken steken elkaar aan.....
Jannus
Quote Reactie van @casev:
dit soort "grappen"

Ja, een zg D666je
+1
suggs 73
Ver gezocht

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden erf , platteland , schuur en drugs geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3.461
TREFWOORDEN