Niemeyer Hark - rs 620

Haloo. ik ben bezig met een niemeyer rs 620 op te knappen voor een boer. nu heb ik ongeveer 4 of 5 rechte armen nodig, nieuw zijn deze vrij prijzig en ik dacht mischien zijn er nog mensen op deze site die nog rechte armen hebben liggen of weten te liggen.

mvg rene
mf4360

Reacties

DaanHaar
Je kunt ze in een pers prima rechtdrukken zonder dat ze zo weer krom gaan. Het is wel taai ijzer wat ze gebruiken voor deze buizen.
poech prut
Er zijn volgens mij nog heel veel van die rs 620's die te koop staan bij mechanisatie bedrijven.

Wij hebben zelf nog 1 arm liggen, zonder tanden, maar ik zou moeten kijken of die toevallig niet beschadigd is.
boer
Recht drukke idd en evt verstevigen
mf4360
Een arm is kwijt, is die verloren en denk dat ie die van de winter wel weer tegen komt, een arm is getordeert dus moet zeker een nieuwe in en de rest kan ik indd proberen recht te persen ja.
mf4360
Dus ik kom er nog ruim 2 te kort
boer
En anders this het boertie ze schuld gewoon nieuw bestelle ff granit en kramp kijken of der nog verschil in zit
mf4360
Maakt nie uit of het boertie ze schuld is. als er toevallig nog iemand is die zo iets heb ligge en er niets mee doet dan is iedereen blij
case 745 xl
Op speurders staat een advertentie met niemeyer armen en tanden
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Niemeyer Hark ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!