Krone demonstratie maïshakselen

Dinsdag 1 november, Krone demonstratie maïshakselen in Oirschot

In samenwerking met Krone organiseert Abemec op dinsdag 1 november 2011 een Krone demo maïshakselen. Deze vindt plaats vanaf 14.00 uur op het perceel aan Meierijsebaan te Oirschot.

Lees meer »

fendth

Reacties

pieto84
Daarvoor is er de agenda!
tractorfan.nl/agenda/
Wimsumar
Beste T.F.-ers: Zou de hakselaar (De KATANA) van het ABEMEC-huismerk ook gedemonstreerd worden?
fendtfan16
@Wimsumar

Bij de concurent van Fendt? 😉
Wimsumar
Beste Fendtfan16: Abemec (mede-organisator) is Fendt-dealer. Het lijkt me een gewaagde inbreng de KATANA te meten aan KRONE.:)
Koentjuh
@Wimsumar

Idd, lijkt me niet echt de manier om de Katana neer te zetten.
fendth
Ik denk eerder dat het niet in het Abemec pakket zit, denk dat zij alleen maar importeur zijn van de tractoren
fendtfan16
@Wimsumar

Quote:
Beste Fendtfan16: Abemec (mede-organisator) is Fendt-dealer. Het lijkt me een gewaagde inbreng de KATANA te meten aan KRONE.:)

Opzich wel een gewaagde inbreng ja. Zal mij benieuwen wat Krone zal zeggen!
Wimsumar
Beste Fendtfan16: KRONE durft, denk ik, die confrontatie best wel aan! De hakselaars van Krone worden geproduceerd voor het marktsegment waarin er al niet 13 in een dozijn zitten met de New Hollands, Claasen enz.
Ook de Fendt Katana is voor het grootschalige maisoogstmechanisatie-segment, waarin beide merken prima naast elkaar kunnen opereren.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!