International 844 - 844S lekkage hydrauliek tegelventiel

Mijn 844S lekt uit de opening in het blokje vooraan het hefdeksel onder de stoel. Is daarmee begonnen toen ik wilde testen of de hef zou zakken bij afgezette motor. Heb hem meerdere keren 's avonds met geheven hef stop gezet. De volgende ochtend was ie gezakt. Kan nog geen gewicht in de hef hangen omdat ik nog aan het restaureren ben.
Kan de zuigermanchet aan vervanging toe zijn en hoe doe ik dat?
Tukker350

Reacties

Klein Rot
@Tukker350
In de werkplaats handleiding hebben ze het over een dop of plug die hier in moet zitten
Tukker350
@Klein Rot

(klik om te vergroten)

Tukker350
Ik zou toch de zuiger manchet willen vervangen. Hoe doe ik dat?
Inter-844s
@Tukker350 Iets onder de hef zetten zodat de hef niet tegen de zuiger drukt, de olie uit de achterbrug halen, De vier bouten van de deksel losdraaien en die erafhalen, hier zit een o-ring omheen dus die deksel kan een beetje vast zitten, als je die eraf hebt, kan je de hef rustig met de hand laten zakken de zuiger word er dan uitgedrukt. Om de zuiger zit een keering en een kunstof vulplaatje, de keering en vulplaat voorverwarmen in hete olie (kan in een oude pan op het fornuis) en dan met een pers over de verdiking drukken, hierbij genoeg olie op de zuiger doen zodat de keering niet beschadigd.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!