Amazone Kunstmeststrooier - Wat voor blower op een opbouwzaaimachine

Goedemiddag,

Ik wil graag lucht op een opbouw zaaimachine zetten. nu heb ik geen idee wat voor blower/blazer je daar het beste voor gebruiken kan.
Iemand tips?

Mvg,
Sjors
Sjors135

Reacties

Om wat voor opbouw zaaimachine gaat het ?
Heb je een foto ?
Sjors135
@Ferdinanddijkstra

(klik om te vergroten)

Het moet hier op aangesloten worden
MRdeere
Het is n pneumatische zaaimachine zonder ventilator?
Een type zou handig zijn want volgens mij kun je er niet zomaar n ventilator onder hangen. Want ik weet dat er zaaimachines zijn waar toerental word verandert afhankelijk van type zaad/hoeveelheid.
Sjors135
@MRdeere Nee het is een mechanische aangedreven machine. Met zaai pijpen. dus het zaad gaat langzaam de pijp uit. Nu heeft deze machine de mogelijkheid om er een blower op te zetten zodat je met kets plaatjes het zaad beter kunt spreiden. Mijn vraag is hoe zo'n sterke blower heb daar voor nodig?
MRdeere
@Sjors135
Ooh oké
Ik zou je graag helpen.
Maar hier heb ik geen precies antwoord op.
Dan zoek je een ventilator die het wel versnelt maar niet wegblaast/afschiet.
Ik denk dat APV kleine pneumatische zaaimachines maakt misschien is een ventilator van dat formaat geschikt voor wat jij wilt doen ?
Anders zou ik het ook niet weten
Sjors135
@MRdeere Ik ga hier naar informeren. Alvast bedankt!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Amazone Kunstmeststrooier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!