Aandraaimoment aandrijftandwiel hydraulikpomp IHC

Weet iemand wat het aandraaimoment moet zijn van het aandrijftandwiel van een hydraulijkpomp voor een inter algemeen? (het gaat nu in dit geval om een 383) Ik ga nl. pomp vervangen. maar ik denk dat het voor de meeste misschien voor alle inters hetzelfde geldt. ik kan het nergens terug vinden.
redpower956xl

Reacties

Klein Rot
@redpower956xl

Als het nergens staat vermeld dan gewoon goed vast eventueel borgen met wat locktide
redpower956xl
Ja wil ik dan ook doen, zit een borgplaatje bij. Ik had het graag geweten want ik wil het ook weer niet te vast draaien.
Corne S
As lengte van de pompen ook met elkaar vergelijken en controleren hoeveel pakkingen er tussen de oude pomp zaten. Hier wel eens een andere pomp gezet en die drukte het distrubitiedeksel kapot. Met als gevolg dat de carterpan vol zat met koelvloeistof.

Eventueel kun je een paar mm van de schroefdraad afslijpen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!