Illustratie van:

International 624 - Olielekkage langs hefdaalsnelheid oplossen

Beste TF-ers,

Mijn 624 lekt hydrauliekolie langs het kraantje van de hefdaalsnelheidsregeling. Hiermee kun je instellen hoe snel de hef zakt.

In principe kan die maar 3/4 rond door de spanstift, echter lijkt het erop dat je hem helemaal eruit kan draaien wanneer de stift eruit is om het o-ringetje te vervangen. Klopt dit of moet hij verder uit elkaar (komt het balletje er bijvoorbeeld uit?

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Corne S
Onderdelentekening

(klik om te vergroten)

Fordje4830
Zou een o - ring zijn. Spanstift eruit en eruit draaien. Wel de slagen tellen die je draait en olie aflaten. (Is mij vertelt kan het mis hebben) bij mijn 724 lekt die ook maar ben er nog niet aan toe gekomen.
Corne S
@Fordje4830

Je hebt het helemaal juist. Olie heb ik afgelaten via hydrauliekventiel en losse slang.

Je kan ook het aantal slagen tellen wat hij er nog verder in kan.

Olie teruggieten was nog het meeste werk.

Bedankt! En nu hopen dat hij lekdicht.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 en hebben de trefwoorden hef en hydrauliekolie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!