Illustratie van:

International 453 - kraantje onder stoel?

Hallo,kan iemand mij vertellen,waar het kraantje/hendeltje voor dient wat bij de inter 453 voor onder de stoel zit voor dient?Het lijkt wel of het is om de zak snelheid van de hef te regelen.Mvg Stuurknuppel.

Deel dit topic

Reacties

jordi 1455
Agriomatic S?
maikwolsink
Dit heeft id met de hef te maken,snelheid regelen weet ik zo niet maar zo kan je hem wel dicht zetten zodat i niet zakt,
althans is bij mijn mc d432 wel zo
Hanny Deutz
Daalsnelheids regeling van de hef.
IHC-power
Dat dient idd om de hef te regelen: helemaal dicht draaien om hef te verhinderen dat ie zakt, een beetje dicht draaien om er voor te zorgen dat de hef minder snel zakt.
pruttelpower
Hiermee kun je dus ook de hef blokkeren
SJB533
@jordi 1455 Agriomatic S? Hoe kom je op dat soort onzin? Ten eerste zit dat niet op zo'n lelijke uithoek, ten tweede is de trekker te klein voor de Agriomatic S en ten derde heeft een 453 geen Agriomatic...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 453 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
4