International 844 S - Schiet uit lage gearing.

Hallo, ik heb een international 844s maar nu schiet deze uit de lage gearing het is er een met lijnbak, als je hem in een andere groep wilt schakelen geeft hij ook bijna geen weerstand, heeft iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn?

Deel dit topic

Mf6465.

Reacties

Joran844-s
Bekend probleem bij de lijnbakken. Waar dat aan ligt weet ik zo ook niet.
Klein Rot
@Mf6465.

Het veertje voor het vastzetten zal gebroken zijn. Weet niet waar dit bij een 844 zit.
Kijk op www.ihcparts.nl bij technische documentatie daar staat een werkplaats handboek voor de wisselbak van de 44 serie
Mf6465.
@Klein Rot oke bedankt, is het een moeilijke reparatie om dat veertje te vervangen?
Bakker S
@Mf6465. het zal de arretering zijn. Een veertje die de kogel tegen de pook/versnellinghendel aandrukt zodat hij in de juiste groep staan blijft. Weet zo niet waar deze zit. Ben alleen bekend met de H bak..
+1
MaxxuM4ever
@Bakker S ff het linker wiel eraf en daar zie je de pook zo door de cabine steken de bak in toch, daar zal het wel zitten. Wij hebben wel eens de H bak van de 1055 in 2 groepen gehad, kwam ook door losse kogeltjes dacht ik. Mooi piel klusje voor de kerstvakantie.
Klein Rot
@Mf6465.
Ben bang dat het deksel van de bak af moet om hem te vernieuwen.
Deksel moet eraf, veertje en kogel zitten eronder op dezelfde plaats als de 24-serie bakken.
Mf6465.
@Klein Rot oke zal eens kijken of ik wat kan vinden.
MaxxuM4ever
Anders wellicht een U ijzertje aan de binnenkant met een scharnier maken zodat je die om de pook kunt doen als hij in de veldgroep moet blijven staan?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S en hebben de trefwoorden versnellingsbak en defect geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!