Illustratie van:

Mc-Cormick D 430 - Mijn startkrans zit vast.

Beste beunhazen hobbieers en professionals, Deze week heb ik mijn cormick uit elkaar gehaald omdat mijn koppelingsplaten vet aangeslagen waren. Heb de krukaskering vervangen.Toen ik de trekker in elkaar heb gezet met mijn maat die landbouwvoertuigen monteur is, wouw ik vandaag de trekker starten. Alles deed je het naar behoren op de startmoter na. Heb de startmoter eraf gehaald en bent tot de conclusie gekomen dat de startkrans niet rond gaat en vast zit. Terwijl toen de trekker door de midden was wel rond ging. Hij ontkoppeld een beetje. Wie kan mij helpen?

Deel dit topic

Reacties

monster 2012
Heb je toevallig de koppelingplaat verkeerd om gemonteerd??
blauwe tractor
Niet helemaal duidelijk de starmotor draait maar de motor niet??
De startmotor draait niet en maakt een slippend geluid??
Of de tractor wil niet rijden omdat de koppeling slipt??
Iets meer details en we komen er wel uit.
Klein Rot
@MC Cormick1
Wil de motor wel rond is deze los. Zet de trekker in de hoogste versnelling en probeer aan de achterwielen de trekker te verdrukken voor en achteruit schommelen. Nu kan je zien of de motor los is hij zal dan iets moeten verdraaien. Doet hij dit niet blijft hij star staan dan de trekker weer doormidden en controleren of er ergens een te lange bout is gemonteerd
joop-same
De krukas afdichting vervangen en die zit nu te pas (vast) op de krukas ???
+1
MC Cormick1
We hebben de trekker aangetrokken en liep meteen. Hij start nu zonder problemen en schakelt super. Alsnog bedankt!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0