Illustratie van:

Howard

Ik heb een E serie freesje van 60" en zou graag de dichting vervangen van de as zeg maar bourage, maar weet zelf niet als je aan de tandwiel begint of aan de achterzijde voor erbij te komen heeft hier iemand ervaring mee of al eerder los gehad, heb zen kettingkast losgehad en die dichting vervangen en met dirko dicht gemaakt maar lekt nog steeds vandaar de vraag,
met vriendelijke groeten

Deel dit topic

Reacties

Polderjong
Van de oudere types howard frezen kan je zo wel de voorplaat als ook de achterplaat van de tandwielkast verwijderen, voor het vervangen van de keerring moet je de slipkoppeling aan de voorkant van de tandwielkast verwijderen en vervolgens de voorplaat, als de as mee naar buiten komt kan je door de achterplaat los te halen de tandwielen weer op zijn plaats zetten. Wel eerst de olie aftappen voor dat je begint, heb je een foto ? dat geeft wat meer duidelijkheid omtrent het type.
autocluba
Beste het is eerder de dichting van de onderste rotoras die lekt bovenaan is ie mooi droog het is echt de freesas of messenas die ter hoogte van dit onderste tandwiel lekt het is een serie E lll freesje ma zal u morgen betere foto's doorsturen van de gehele frees
met vriendelijke groeten

(klik om te vergroten)

Dit is de geopende kettingkast waarna de dichting vervangen werd

(klik om te vergroten)

Polderjong
@autocluba Met reparatie van de afdichting van de onderste as, de rotor zogezegd, kan ik je helaas niet verder helpen, daar heb ik geen ervaringen mee, mijn ervaringen zijn beperkt tot de aandrijftandwielkast afdichtingen, daar heb ik er recent twee van vervangen, succes ermee mvg.
autocluba
Bedankt alvast voor je eerlijke reactie, misschien iemand ervaring met het losmaken en vervangen van de onderste dichting op de freesas?
autocluba
Is dit type van freesje een howard E serie typelll

(klik om te vergroten)

Is dit identiek model van freesje

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Howard Frees ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0