Illustratie van:

Hekamp grondbak - Wie weet waar ik online een veertje en rond schijfje (een setje of één ) kan bestellen om de snelaansluiting van mijn hefinrichting

Als ik mijn grondbak (type C2) aankoppel en ik doe de hefinrichting omhoog dan wordt de stang van de hefinrichting vergrendeld door een ijzeren schijfje dat verbonden is met een een veertje. Van één kant ben ik het veertje kwijt. Ik heb al gekeken bij de site van Hekamp maar daar staat dat niet op de site.

Deel dit topic

Reacties

+1
Fordje4600
Ik denk gewoon een andere halen bij een dealer/werkplaats die past
Fast Eddy
Bij Hekamp.
Vlaanderen
Verenshop.nl
+2
geweldenaar
Bij Hekamp zullen ze toch zeker wel een telefoon hebben, nummer opzoeken en bellen.
+1
RVM
@geweldenaar inderdaad gewoon bellen. Heb er wel eens wat breekbouten en stickers besteld, was zo gepiept.
+1
Fendt108LSA 1959
Ik heb inderdaad naar Hekamp gebeld daar hadden ze geen losse onderdeeltjes. Ze hebben me nu het nieuwe systeem toegestuurd met een stang, dat viel wel wat duurder uit dan een paar veertjes ed. maar paste goed.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hekamp grondbak ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0