Illustratie van:

Ford 2000 - Waar best onderdelen bestellen

Al veel over gehoord maar weinig concrete dingen. Nu mijn 2000(1965) gedemonteerd is dien ik toch wat onderdelen te bestellen(vooral dichtingen en bourages) . Ik vind deze zowel bij fordson24.de,histoparts,oldtractorshop.nl,anglo-agriparts.com.
Wat is jullie mening. Voor mij lijkt histoparts eenvoudigst.
Zit daar echt zo veel verschil op?
Dank voor jullie reactie,
Anthony

Deel dit topic

Reacties

+1
dennisbouter
Waarom niet zo veel mogelijk origineel proberen te bestellen?
labella
Ik zou orgineel bij de new holland dealer bestellen, als die niet kan leveren of je veel te duur is kun je nog naar bijv. histoparts voor imitatie.
Anthony
Als ik het zo hoor zijn er weinig fans van de nevenmerken. Dat was ook de reden van mijn vraag, of er zoveel negatieve ervaringen zijn.
+1
jan-reitsma
Dichtingen en andere technische onderdelen altijd bij de dealer halen, ook ivm garantie. Meeste spul van die sites is imitatie rotzooi maarja je moet toch wat. Probleem is dat ook de dealer bij veel producten, wat bijvoorbeeld niet te reviseren is, niet aan het origineel kan komen
jan4072
Wij bestellen heel veel bij Histoparts gewoon omdat ze ook best veel merk dingen hebben voor veel betere prijs dan bij de dealer zoals bijv ontstekingen, accus etc. En hoe vaak is het dat de dealer niks meer heeft van de oudjes en dan is het maar wat fijn dat er bedrijven als Fordson24 enz zijn.
dennisbouter
En hoe komt fordson24 dan aan de dingen die de dealer niet kan leveren? Ik ken het bedrijf of webshop niet
county854t
Hallo, over het algemeen kan de dealer wel goede onderdelen leveren, voor de oudere typen zijn dat vaak Gold Value parts die door CNH gelevert worden om de oudere series toch goed te voorzien van onderdelen.
Succes
Fred4130
Koopvanderwalparts.com en Agrilineproducts.com kun je ook bestellen. Meerdere keren besteld daar en goed spul met nette prijzen . Bij Histoparts meermalen spul gehad wat totaal niet paste of slechts met veel moeite, leidingen die compleet verkeerd waren , tank die niet goed paste enz. Pasvorm laat behoorlijk te wensen over. Overigens komt een boel (namaak)spul van de bekende onderdelenjongens ook bij agrilineproducts.com en qtponline.com (quality tractor parts, ierland) weg. Zeker agriline is zeer vlot met leveren rechtstreeks vanuit de UK.
+1
Fordje4600
@Fred4130 heb al eens van qtp hefstangen van een ts90 gekocht, ze zijn 600 euro goedkoper als origineel per stuk. Ze zien er iets goedkoper uit qua afwerking maar zijn zeker net zo sterk dan wel sterker
+1
Fred4130
@Fordje4600 die ervaring heb ik ook. Afgelopen anderhalf jaar een keer of 4 behoorlijk wat onderdelen via koopvanderwal van qtp (krijgen alles daar vandaan zo te zien) gehad voor de 5600, maar kwalitatief niks mis mee i.t.t. het spul van HP waar nogal eens wat aan schort.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!