Ford 3000 - verzekering

Beste liefhebbers,

inmiddels is de 3000 compleet gereviseerd/gerestaureerd. Nieuwe spatborden/zuigers/lagers/stuurbekrachtiging/stoel/bedrading/gestraald/gespoten/nieuwe banden/stickers/uitlaat/dynamo etc. Voor welke waarde zou ik deze tractor moeten verzekeren en wat lijkt jullie het verstandigst, WA-beperkt of iets anders.

Alvast dank

mvg

Ricardo

Deel dit topic

ricardo456

Reacties

Mispelaar
Er is toch gewoon een oldtimerverzekering voor 3 oldtimers?
ford5000
Ligt er een beetje aan wat je ermee van plan bent.
Als je hem voor dagelijks gebruik hebt volstaat een WA verzekering, maar als je hem bv alleen als oldtimer gebruikt kun je ook een oldtimerverzekering afsluiten.
Die zijn ongeveer de helft goedkoper, maar bij sommige verzekeraars moet je dan wel lid zijn van een oldtimerclub en je mag hem niet voor andere doeleinden gebruiken anders vervalt je dekking.
Waarde: Ga iets hoger zitten als de reëele waarde. Ergens rond de 3500-4000 Euro bv.
ricardo456
Dank je voor de reacties, hmm dan is de waarde minder dan dat er aan verspijkert is, beetje jammer wel. Gebruik hem gewoon thuis voor de weide met af en toe een uitstapje naar een kennis om te maaien oid. Hij draait ongeveer 30 uur per jaar
Mispelaar
Oww, mooi die oldtimer verzekering nemen scheeld je een hoop kosten en gedoe.
stannetje96
@Mispelaar
maar hij gebruikt em niet als oldtimer. en als er wel een keer wat gebeurt ben je wel de *** en ik weet niet of dat wel verstandig is. en een gewone verzekering is tog ook niet heel veel duurder?
ford5000
@stannetje96

Voor een goeie 100 Euro heb je een prima WA verzekering.
Kun je het risico op trammelant niet voor hebben.
stannetje96
Ja dan zou ik gewoon een wa-verzekering doen en niet zoals mispelaar zegt oldtimer.
dan ben je in ieder geval altijd gedekt
Husqvarna
Iemand ervaring met deze: detractorverzekering.nl/ ?
Oldtimer 35 euro ex., Hobbytractor 60 euro per jaar
nhmonteur
@Husqvarna

Heb toevallig voor een maand geleden mijn deutz d25 daar verzekerd. is 1 van de goedkoopste en je word goed geholpen als je er naar toe belt.
ricardo456
Allen bedankt voor de reacties
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!