6

Wat is een goede tractorpomp voor een beregeningshaspel?

Wat is een goede tractorpomp voor een 125-500 beregeningshaspel? Zit er nog verschil tussen Rovatti, Bauer, Landini of Caprari?

Deel dit topic

Reacties

Wij hebben een Landini pomp voor een 135-540 haspel en zijn daar tevreden over, maar heb geen referentie van andere pompen. We hebben er 2 verschillende trekkers voor staan, één van 130pk en die draait op de 540 eco met 1400 toeren en de andere trekker is 175pk en draait op 1000 PTO en dan ong 1200 toeren.
@arjanvw en welke is dan het zuinigst ?? Is 1200 toeren niet wat weinig voor de belasting ?
@Derkmax in ons geval de 130pk Fendt. De andere is een Claas, die gebruikt een ltr per uur meer.
+1
Vincenzi&Gibertini VGM3-65/2A , word verkocht door Abemec.
Ik was afgelopen zomer hier ook iets aan het rondhoren voor nog een pto pomp erbij en dan hoor ik toch steeds weer dat een Landini pomp bij veel water experts lichtelijk de voorkeur heeft ondanks de ook iets hogere prijs.
Heb nog een bijna nieuwe caprari 65 2-2 staan compleet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0