Illustratie van:

Iseki TX 1510 - Ja of nee?

Ik wil er eentje kopen maar is wel wat duur, dus vraag ik jullie: is het zijn geld waard?

Deel dit topic

Reacties

flip1150
Goede vraag of hij het geld waard is. Voor mij niet want ik kan er niets mee doen. Ik heb iets met ongeveer de zelfde afmetingen maar dan wel met 85 pk. kost meer maar is voor mij wel het geld waard.
Je moet kijken of hij je dient zo ja zal hij het geld waard zijn zo nee is hij te duur.
Nukaboeka
@flip1150

Bedankt!
MASSEY-MOOI
Ik heb een Tx 1500 2 cilinder, ik heb hem puur voor de hobby en ik maai ermee met een cirkelmaaier. Gewoon kijken of alles werkt en geen gebreken heeft. Volgens mij is een 1510 een 3 cilinder en die lopen wel mooier
Nukaboeka
@MASSEY-MOOI

ok! dat schrijf ik op!
Yanmarthomas
Ik heb zowel een tx zoals een tu gereden. Als je de keuze hebt zou ik voor een tu 1500 of iets gaan. Meer comfort. Motor loopt beter etc
isekitx1510
@Yanmarthomas dat zou kunne als je op een tx met een 2 cilinder hebt gereden maar als het een drie cilinder is kan het niet dat die mooier loopt omdat de tu en de tx dezelfde iseki K3B motor zit het enige verschil zit hem in carroserie en comford kan wel ja

groetjes senne
roscho
Je noemt de prijs niet, zo kunnen we niet oordelen of hij te duur is. Bovendien kennen we de staat van het ding niet. Ga ervan uit dat een goede rond de €3000 zal kosten.
Het hangt ervan af wat je ermee wilt. Voor klein werk, gazon of klein weitje maaien, moestuin frezen, ... is dit een prima ding. Daarvoor heb je ook werktuigen nodig en die kosten ook nog wat.
Heb je een trekker nodig voor iets groter werk, dan kun je ook overwegen om bijv. een "volwassen" trekker te kopen van 30 tot 60 pk. Daarvoor zijn ook veel gebruikte werktuigen te koop.
Verder: die kleine 3-cilinder dieseltjes lopen als een zonnetje en zo'n trekkertje gaat lang mee, je hebt er lang wat aan. Als je hem netjes onderhoudt, kun je er gemakkelijk 20 jaar of langer een trekkertje aan hebben. Tsja, wat is dan duur?
JvH 1120
Hier al meer als 20 jaar een TX 1410 met een 3 cilinder Mitsubishi moter ding start en loopt altijd wel flink roken als hij moet werken, als je er mee gaat ploegen spitten of iets dergelijks is een 4 wd wel aan te raden heeft die stuk meer grip.
+2
roscho
Nu, 2 jaar na de vraag, ben ik eigenlijk wel benieuwd wat het is geworden. Heb je hem gekocht? Bevalt het? Of is de koop niet doorgegaan, waarom niet?
+1
brauheist
@roscho de tf'r is al 2 jaar niet meer online geweest, helaas zoals meerdere die 1 vraag stellen en nooit meer terug komen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TX 1510 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0