M.A.N. ackerdiesel klauwbanden vooraan

Dag beste tractor fanaten,
Ik heb een zeer groot probleem namelijk deze avond was ik aan het rijden met onze M.A.N. ackerdiesel, deze tractor zit al enkele generatie's in de familie. Toen ik thuis kwam zag ik dat de linker voorband helemaal kapot is, dit was ietwat mijn fout en ik vind dit zelf ook heel erg maar om zomaar te zeggen dat ik dit heel erg vind zou ik er goed vanaf komen daarom zou ik ook op zoek willen gaan naar een nieuwe band. We hebben heel lang gezocht naar klauw banden voor deze tractor en deze niet zo lang geleden ook gevonden. Ik hoop dat iemand mij zou kunnen vertellen waar ik zo'n band zou kunnen vinden of mij zou kunnen doorverbinden met iemand die dit maakt of heeft.
Met vriendelijke groet
Reinaud Monbaliu
P.S. op de banden staat er "Fur Felge 5,00F x 20" en "6,50 - 20 as"

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
@Reinaud Monbaliu

Wat bedoeld u met klauw banden?
bas101
@Klein Rot Banden met tractieprofiel of Ackerstollenprofil zoals de Duitsers zeggen , genoemde bandenmaat is zeer moeilijk te verkrijgen , toch is t probleem niet zo groot als in topic vermeld , je kunt 6.50-20 in stuurasprofiel makkelijk verkrijgen , leg deze er op dan kun je in ieder geval weer verder rijden.
bas101
@Klein Rot Aan de prijs te zien zijn dit zeer waarschijnlijk Speedway Gripking banden , is de laatste driet , zijn in werkelijkheid 6.00-20 banden die je in 1 zomer oprijdt.
basia
reifen-technik.en/ws2016/product/…

Linken werken niet ; maar als je unimog reifen intoetst (google) maat 650-20 krijg je ook aanbieders van deze banden (namaak van conti ) speciaal voor unimog en man trekkers
wel prijzig ( rond de 300 euro p.s.)
Merk band is DEKA 6.50-20 106 F

Of dit even ingooglen : 6.50-20 106F TT DEKA 8PR SR-1 MPT
bas101
@basia banden kosten idd 300€ stk , ik heb zelf nog 2 tks nieuwe Rigdon staan maar deze verkoop ik niet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN