Belarus 611 - stuurpomp?

Hallo,

Ik ben sinds gister de stuurberkrachtiging kwijt bij mijn belarus 611, wat inhoudt dat de trekker erg zwaar stuurt. Ik heb gehoord dat dit te maken zou kunnen hebben met de stuurpomp die wellicht stuk is. Ik heb al olie bijgevuld en dit helpt niet.

Wat kost een (tweedehands) stuurpomp en waar kan ik deze eventueel kopen?

In afwachting van uw bericht.

MvG, Chris

Deel dit topic

roukema

Reacties

sjouke
Ik heb zo geen idee wat een nieuwe pomp kost, maar belarus nederland in Joure, Manshanden in Andijk kunnen jou dat wel haarfijn vertellen 😉

belarustractoren.nl/

belarus-nederland.nl/
Zetor-Musil
geertbelarus.nl/

De specialist.
Wimsumar
Beste Sjouke: Leuk ( eerlijk?) hoe bij Manshanden de Belarus wordt aangeprezen op de website:

"* Zuinig met brandstof door laag koppel en lange slag motor''. 😉

Trouwens, in de groene kleur begin ik 'm zelfs al een beetje mooi(!) te vinden. 😃
bartjan82
Eerlijk ja, we rijden nu westerse trekkers, rijdt prima, maar dieselverbruik en onderhoudskosten vallen ons heel erg tegen
whof
Hallo chris. Heb je al een andere stuurpomp voor de belarus?? Zo niet stuur dan even een mailtje naar mij toe whof17@hotmail.com Wij hebben nog wel een stuurpomp liggen. En nieuwe pomp kan ik ook geschikt leveren.

groeten wouter
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus 611 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!