Blaaspistool

Hallo,

ik ben van plan om een blaaspistool in de cabine te maken van onze TSA, maar nu heb ik hier in eerdere forums wel eens iets gehoord over op de rode luchtleiding van luchtrem. maar het is toch ook mogelijk om deze via een t stuk van de luchtleiding van de stoel te monteren iemand hier ervaring mee?
en weet iemand misschien wat voor soort t stuk ik nodig heb?

Ik had zelf deze z'n koppelingsstuk in gedachten:
truckershop.nl/images/00010110.JPG/

mvg olaf

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Ik geloof niet dat daar genoeg druk en liters vanaf komt, en of de pomp het zo lang volhoud...
ford5000
Als je binnenkort graag op een ongeveerde stoel wilt zitten zou ik het zo aanpakken idd.
Die compressortjes zijn daar helemaal niet op gebouwd.
Bovendien, zoals @ErDee al zegt, heb je te weinig druk, maar vooral liters tekort voor het doel wat jij voor ogen hebt. Pak gewoon een handveger. Blaas je het stof ook niet overal tussen.
jouwstra
Dat is een slecht idee, geeft veel te weinig lucht en druk. De stoel kompressor is er ook niet voor gemaakt om constant te pompen
Remi_91
Wat hierboven staat is idd waar. Je kunt beter van de rode luchtleiding(constante druk) lucht pakken via een T-stuk bijvoorbeeld.
olafbouma
Oke top weet ik genoeg!
ome joop
Ford5000 heeft gelijk neem een handstoffer want je blaast het overal tussen, schakelaars radio ed hebben geen lang leven. Nog een tip, houd je achterruit dicht, het enige wat daar na binnnen komt is lawaai, stof en warmte van je achterbrug.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3