Zijn er leden op dit forum die een Kramer KL 350 H in hun bezit hebben of er 1 weten.

Ik ben op zoek naar een kramer KL 350 H smalspoortrekker.
KL 350 H

Reacties

+2
Kramer U800
@Rietman Misschien?
+1
KL 350 H
Ik zoek deze smalspoortrekker, omdat we deze vroeger ook gehad hebben. Hij is echter zeer zeldzaam, omdat er maar 23 van gemaakt zijn.
Kramer U800
@KL 350 H Ik denk toch dat je dan naar het vaderland moet gaan. Misschien op het Kramer Forum ernaar vragen. Het merendeel van alle Kramers rijd daar in zuid Duitsland rond.
Rietman
Een KL 350 H is behoorlijk uniek, en dat model ben ik in Nederland nog niet tegengekomen, wel hebben wij in het verleden de 350 Export 0 (smalspoor) gehad, zelf heb ik een KL150 smalspoor, en natuurlijk de rest,
+3
Kramer U800
Er staat nu een KL350 H te koop op EBay!!! Vandaag te koop gekomen. Toeval bestaat niet zeggen ze wel eens.

Hij staat in Kerkwijk als ik de beschrijving lees. Is van een Nederlander!

Misschien ook nog wat voor @Rietman 😉

m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/…
RVM
@Kramer U800 kans is ongeveer 1 op 4 dat dit de trekker is die van de topicstarter geweest is, zou je zeggen 😉👍
Kramer U800
@RVM Ja dat zou je wel zeggen, een groter toeval bestaat haast niet zou je zeggen! Maar de moet de topic starter wel online komen of de advertentie zien. Ik hoop het voor 'm.
InsaneNL
@Kramer U800 ik heb hem toen straks al een PB gestuurd (bij PB krijg je een melding via email) omdat ik zag dat hij 6 dagen geleden het laatst online was. Hij reageerde binnen een uur en zou er achter aan gaan
Kramer U800
@InsaneNL Oké super! 👍

Had ik nog niet aan gedacht.

Zo'n machine kan snel weg zijn als je een verzamelaar hebt of een liefhebber.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!